Bel ons voor advies en vragen: 06-18 54 75 55

Sherpa rolstoel trike

De Sherpa is een elektrische snorfiets die aan bijna iedere handbewogen rolstoel kan worden bevestigd. Hij is licht in gewicht en door het compacte ontwerp gemakkelijk te hanteren en mee te nemen. Hij past zonder moeite in de kofferbak of op de achterbank van een kleine auto.

De Sherpa heeft een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur en de accu heeft een actieradius van ongeveer 20 kilometer. Het wegdek, het gewicht van de bestuurder en de buitentemperatuur zijn hierop van invloed. De snelheid is in te stellen op verschillende maxima met behulp van het display op het stuur. Door gelijktijdig op de + en - toets te drukken komt men in een menu. Als u een code moet invoeren (dit is afhankelijk van het type display) dan is dat 1234. Dit doet de gebruiker ook met behulp van de drie toetsen op het display.

De Sherpa is heel wendbaar en kan ook achteruit rijden. Daardoor is hij makkelijk binnen te gebruiken en hoef je hem niet eerst af te koppelen als je ergens naar binnen wilt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.450,00

We informeren u na uw bestelling over de levertijd. Lees meer

Bel ons voor advies: 06-18 54 75 55

Retour mogelijk binnen 14 dagen.

Product Omschrijving

Details

De Sherpa is een elektrische snorfiets die aan bijna iedere handbewogen rolstoel kan worden bevestigd. Hij is licht in gewicht en door het compacte ontwerp gemakkelijk te hanteren en mee te nemen. Hij past zonder moeite in de kofferbak of op de achterbank van een kleine auto. De Sherpa heeft een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur en de accu heeft een actieradius van ongeveer 20 kilometer. Het wegdek, het gewicht van de bestuurder en de buitentemperatuur zijn hierop van invloed. De snelheid is in te stellen op verschillende maxima met behulp van het display op het stuur. Door gelijktijdig op de + en - toets te drukken komt men in een menu. Als u een code moet invoeren (dit is afhankelijk van het type display) dan is dat 1234. Dit doet de gebruiker ook met behulp van de drie toetsen op het display. De Sherpa is heel wendbaar en kan ook achteruit rijden. Daardoor is hij makkelijk binnen te gebruiken en hoef je hem niet eerst af te koppelen als je ergens naar binnen wilt.

Recensies

Schrijf uw Eigen Recensie

Sherpa rolstoel trike

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality