Zin in de lente

 

Langzaam begint het lentegevoel weer in me te kriebelen. Bij mij uit zich dat niet in schoonmaakdrang, maar ik heb wel hyacinten, tulpjes en blauwe druifjes in huis gehaald. Ook komt mijn vaste PostNL bezorger steeds vaker aan de deur en de kleding die hij komt afgeven is steeds fleuriger. Het duurt nog wel een graad of vijftien voordat ik mijn nieuwe topje met vlindermotief aan kan, maar het kan maar alvast in de kast hangen.

 

De komst van het voorjaar is jammer genoeg niet alleen positief. Mijn drie katten zullen weer gaan ruien en zomerkleding is helaas veel minder verhullend. Ik heb inmiddels al heel wat nieuwe lentes meegemaakt en het komt dus niet als een verrassing. Ik heb dan ook al in december maatregelen getroffen. Ik heb toen een mini-hometrainer gekocht, zodat ik tijdens de wintermaanden in vorm kon komen. Het idee was super, de uitvoering viel tegen. Ik heb er precies één keer mee gefietst.

 

Aan mijn vorm is dus helaas niet veel veranderd. Ik zal het er( net als vorig jaar) gewoon weer mee moeten doen. Gelukkig heb ik mijn topje niet een maat kleiner gekocht.

Eens kijken of ik op internet iets kan vinden om makkelijk kattenharen van de bank te verwijderen.

 

Stephanie